•  <h2> MOTOARE ELECTRICE </h2> <hr /> <p>În prezent ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL MOTORS este principalul exportator de motoare electrice  trifazate în gama de puteri 0.75 la 7.5kW din România. Compania își continuă consolidarea colaborarii cu unul din cei mai mari și renumiți fabricanți de motoare </p>
  •  <h2> MOTOARE ELECTRICE </h2> <hr /> <p>Cea mai mare parte a exportului de motoare electrice din producția proprie se realizează pentru piețe consacrate precum Spania, Germania și Italia. O atenție deosebită este acordată în prezent și în viitor zonei Magrebului și zonei Golfului Persic. </p>

Despre noi

ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL MOTORS este unul din principalii producători români de motoare electrice asincrone trifazate și monofazate.

Compania a dezvoltat o gamă largă de produse realizate pe linii de fabricație specializate de către un personal de înaltă calificare. Din 1995 societatea a obținut certificatul de atestare a Sistemului de Asigurare a Calității conform ISO 9001 de la firma TUV din Germania.  O nouă reatestare conform ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001 s-a obținut de la LRQA în ianuarie 2012.

Perioada anilor 1951-1955 înseamnă prima acțiune de anvergură din istoria societății în domeniul modernizării fabricației de motoare electrice. În această perioadă se realizează proiectarea constructivă, proiectarea tehnologică, proiectarea și executarea SDV-urilor pentru seria de motoare asincrone trifazate din fontă, cu puteri cuprinse între 0.6-7kW, premieră în țara noastră.

În anul 1956 se onorează prima comandă la export, printr-un prim lot de motoare livrat în Cehoslovacia.

Deceniul ce urmează, 1981-1990, cu toată influența negativă datorată recesiunii manifestate pe plan mondial, este marcat de importante realizări în toate sferele. Volumul producției cât și al exportului atinge nivelul maxim cunoscut de societate. Se introduc în fabricație produse noi, motoarele electrice trifazate în carcase de aluminiu, polizoarele de lăcătușerie, produse destinate exclusiv exportului.

Dintre produsele asimilate în intervalul 1990-1995, pot fi amintite: seria nouă de motoare asincrone, trifazate și monofazate, în carcasă de aluminiu; motoare speciale pentru electropompe; motoare speciale pentru compresoare; electropompe tip periferic (MP), centrifugal (CPM) si JET; motoare asincrone monofazate cu condensator de sarcină, precum și motoare cu condensator de sarcină și de pornire; motoare monofazate în construcție deschisă tip IP00; diverse motoare speciale, executate la cererea partenerilor externi; mașini de găurit tip MAG13; TB16/5 și MAG16; generator asincron de 2kVA; grup electrogen.

În prezent ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL MOTORS este principalul exportator de motoare electrice trifazate în gama de puteri de la 0.09 la 18.5KW din România. Compania își continuă consolidarea colaborarii cu unul din cei mai mari și renumiți fabricanți de motoare electrice din lume.

Cea mai mare parte a exportului de motoare electrice din producția proprie se realizează pentru piețe consacrate precum Spania, Germania și Italia. O atenție deosebită este acordată în prezent și în viitor zonei Magrebiene și zonei Golfului Persic.

Principalul segment de pe piața externă vizat de Electroprecizia Electrical Motors îl reprezintă integratorii de motoare electrice, în timp ce pe piața internă sunt vizați în primul rând distribuitorii la nivel național.