• <h2> Echipament electric </h2> <hr /> <p>Produsele specifice de echipament electric auto (Dacie, Tractor, Raba) se realizează în regim de piese de schimb, și nu pentru linii de prim montaj. </p>
 • <h2> Echipament electric </h2> <hr /> <p>Produsele specifice de echipament electric auto (Dacie, Tractor, Raba ) se realizează în regim de piese de schimb, și nu pentru linii de prim montaj. </p>
 • <h2> Echipament electric </h2> <hr /> <p>ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT S.R.L realizează atât produse proiectate în SC Electroprecizia SA, dar și în producție de tip lohn. </p>

Despre noi

Grupul ELECTROPRECIZIA S.A., fondat în 1936 are o îndelungată experienţă în domeniul producerii, montării şi asamblării de echipament electric şi electronic.

Modulul ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT S.R.L a fost înființat în august 2009 și are ca profil producţie, asamblare - montaj echipament electric şi electronic.

ELECTROPRECIZIA ELECTRICAL EQUIPMENT S.R.L realizează atât produse proiectate în SC Electroprecizia SA, dar și în producție de tip Lohn.

Produsele specifice de echipament electric auto (Dacie, Tractor, Raba) se realizează în regim de piese de schimb, și nu pentru linii de prim montaj.

Operațiile care se pot realiza la nivelul societății sunt: asamblare mecanică fină, îndoire, cositorire, nituire, lipire, sudură prin puncte, ambutizare, etalonare, imprimare, bobinare echipament electric, serigrafiere și tampografiere metale și plastice, tehnologie tip SMD.