•  <h2> SOLUTII PROFESIONALE </h2> <hr /> <p>Rapid si eficient spre un business de calitate. </p>
  •  <h2> SOLUTII PROFESIONALE </h2> <hr /> <p>Rapid si eficient spre un business de calitate. </p>
  •  <h2> SOLUTII PROFESIONALE </h2> <hr /> <p>Rapid si eficient spre un business de calitate. </p>

Consiliu de Administraţie

Adrian SECELEAN

Adrian Secelean – Președintele Consiliului de Administrație din octombrie 2014. Și-a obținut diploma de economist specializat în Finanțe Bănci la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. A absolvit 2 mastere, cu specializarea Audit Financiar Contabil și Consiliere la Academia de Științe Economice, București, iar al doilea cu specializarea Securitate și Apărare Națională la Universitatea Națională de Apărare "Carol I”. Debutează ca antreprenor în aprilie 1990, când înființează a 14-a întreprindere mică din județul Brașov. Prin firma nou înființată Intercom SRL, devine în perioada 1991-1998 dealer regional pentru compania Coca Cola. În anul 1994 înființează firma SC Intercom SA, care are ca obiect de activitate comerțul cu produse metalurgice, fiind distribuitor autorizat al produselor Sidex. În același an constituie și firma SC Tramar SA, specializată în servicii de transport auto intern și internațional. În intervalul 1996-1997 achiziționează un pachet de 97% din acțiunile firmei ATECO SA (fosta ITA Covasna), acreditată pentru transport intern și internațional de marfă și persoane. În perioada 1994-2010 a condus cu succes firmele Intercom SA, Tramar SA și ATECO SA, având funcția de administrator. Participă la procesul de privatizare al Electropreciziei din anul 1998, în solidar cu asociația PASEP, preluând împreuna pachetul majoritar de 64,66 % al firmei Electroprecizia SA. În anul 2008, după îndeplinirea obligațiilor contractuale, Intercom SA,  deține pachetul de control de 49,7% din acțiunile firmei. În perioada 2001-2011 este administrator al Electropreciziei. Din anul 2008 a propus și susținut inițiativa privind reorganizarea și transformarea grupului de firme Electroprecizia, pe o structură de tip holding, înființându-se societăți cu răspundere limitată independente din punct de vedere juridic. În 2010 a fost inițiatorul clusterului electrotehnic ETREC, ce are ca scop crearea unui climat economic favorabil pentru dezvoltarea mediului industrial, principala zonă generatoare de profit, contribuind prin mijloace preponderent economice la dezvoltarea economică, socială şi culturală a întregii zone geografice în care clusterul activează. În octombrie 2014 revine în calitate de membru al Consiliului de Administrație fiind ales și președinte al acestuia, având ca obiective transformarea platformei în parc industrial tehnologic, consolidarea și dezvoltarea firmelor din grup, promovarea grupului de firme si a brandului Electroprecizia pe plan intern și internațional.


Laurenţiu CIOCÂRLAN

Laurențiu Ciocîrlan s-a alăturat echipei Raiffeisen Capital&Investment în 2003 şi este Director al Departamentului Investment Banking. Acest departament este specializat în servicii de intermediere pentru emisiunile de instrumente financiare precum şi în tranzacţii de tip achiziţii şi fuziuni. Anterior, Laurenţiu a lucrat în private equity pentru Trans Bankan Romania Fund cât şi ca auditor şi consultant financiar pentru biroul local al Arthur Andersen. De asemenea, el a lucrat ca şi consultant independent pentru Banca Mondială, ocazie cu care a dobândit o înţelegere profundă a domeniului utilităţilor publice. Laurenţiu a acumulat o experienţă bogată în tipuri diferite de tranzacţii, atât pe piaţa de capital cât şi privată, precum şi în industrii diverse, de la producţie la servicii.Dragoş ZAVARACHE

Administrator la Electroprecizia Construct Maintenance SRL din iulie 2013. Si-a obţinut diploma de economist specializat în Marketing în 2006, în cadrul Facultății de Marketing din Universitatea Transilvania. A absolvit în 2010 masterul Management și comunicare în afaceri de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice București la Școala Naționala de Studii Politice și Administrative. A urmat cursuri de  Manager de Proiect, Expert Achiziții Publice, Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene, Auditor în Domeniul Calității. În prezent a finalizat cursurile de Master Manager rank 7 în Management la Chartered Management Institute – Manchester U.K și de Executive MBA în Finanțe Internaționale la Sheffield University U.K. Și-a început activitatea profesională la Camera de Comerț și Industrie Brașov ca și consultant în afaceri, ocupadu-se de scrierea de proiecte în vederea obținerii de alocații financiare nerambursabile din fondurile structurale europene și cele acordate de la bugetul de stat al Romaniei și de implementarea de proiecte POSDRU. A predat masteranzilor și doctoranzilor universității Transilvania cursul de Project Manager în cadrul unui proiect european POSDRU: „Edu-Antreprenor”. S-a alăturat echipei din Electroprecizia în iulie 2011 ca Expert accesări Fonduri Europene (Project Manager), a scris proiecte în vederea obținerii de alocații financiare nerambursabile din fondurile structurale europene și cele acordate de la bugetul de stat al Romaniei. S-au aprobat 2 dintre proiectele pe care le-a întocmit pentru firmele din platforma Electroprecizia. Din iulie 2013 este administrator la Electroprecizia Construct Maintenance SRL.